Je ontvangt je factuur per mail. In je digitaal dossier vind je altijd al je facturen terug. Volg hiervoor de volgende stappen:

1. Ga naar je digitaal dossier en log in met je e-mailadres en wachtwoord.
  2. Klik in het menu op "E-mails".
  3. Je ziet nu alle verstuurde e-mails. Klik op een e-mail met "Factuur" als onderwerp om je factuur in te zien.

Let op! Wil je de factuur als PDF-document? Dat kan! Klik met je rechtermuisknop in het scherm en klik vervolgens op "Opslaan als...". Sla het geopende document op als PDF-document op je computer.

Ga naar mijn dossier »