Vervelend om te lezen dat het niet lukt om je wachtwoord te wijzigen! Op dit moment is er een technisch probleem waardoor de link om je wachtwoord te wijzigen niet altijd werkt. Je ontvangt dan niet de juiste link én kan dan tijdelijk niet inloggen in je digitaal dossier.

We begrijpen dat dit voor jou erg vervelend is. Daarom werken we hard aan een oplossing.

Kun je niet inloggen omdat de link om je wachtwoord te wijzigen niet werkt? Neem dan contact met ons op en laat ons weten waar we jou mee kunnen helpen. Wij helpen je natuurlijk graag met het wijzigen van je gegevens of sturen je de documenten die je nodig hebt!