Al klant bij Verzekeruzelf?

Dan vind je jouw polisblad in je digitaal dossier. Volg onderstaande stappen om je polisblad in te zien of te downloaden:

1. Ga naar je digitaal dossier en log in met je e-mailadres en wachtwoord.
  2. Klik op “Verzekeringen” en kies de verzekering waarvan je de polisvoorwaarden wilt inzien of downloaden.
  3. Je zit nu in het overzicht van je verzekering. Onderaan zie je het kopje "Documenten". Hier staan alle belangrijke documenten van je verzekering.
  4. Klik op het document met als titel "Polisvoorwaarden", om de polisvoorwaarden in te zien of te downloaden.

Naar mijn dossier »

Let op! Zoek je een document van een verzekering die je vóór 1 januari 2017 afsloot? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij sturen je de benodigde documenten toe.

Nog geen klant bij Verzekeruzelf?

Dan vind je de polisvoorwaarden op de website. Deze staan op de pagina van het product zelf onder het kopje "Documenten" helemaal onderaan op de pagina.

Naar alle verzekeringen »