Het polisblad ontvang je per e-mail op de dag dat je verzekering in gaat. Natuurlijk vind je jouw polisblad ook terug in je digitaal dossier. Volg hiervoor deze stappen:

• Ga naar je digitaal dossier en log in met je e-mailadres en wachtwoord.
  • Klik op "Mijn verzekeringen" en selecteer de verzekering waarvan je het polisblad wilt downloaden.
  • Onderaan het overzicht vind je alle documenten van de verzekering.
  • Klik op het document met daarin de naam van de verzekering en het contractnummer om je polisblad te downloaden.

Naar mijn dossier »

Let op! Zoek je een document van een verzekering die je vóór 1 januari 2017 afsloot? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij sturen je de benodigde documenten toe.