Het polisnummer van je verzekering, ook wel contractnummer, staat in je digitaal dossier. Op zoek naar het polisnummer van je verzekering? Volg dan de volgende stappen:

• Ga naar je digitaal dossier en log in met je e-mailadres en wachtwoord.
  • Klik op "Verzekeringen" in het menu. Je ziet nu al je verzekeringen.
  • Kies de verzekering waarvan je het polisnummer (contractnummer) zoekt.
  • In de tweede kolom ziet je "Contractnummer". Dit nummer is het polisnummer van je verzekering.

Naar mijn dossier »