Iedere klant heeft bij Verzekeruzelf een digitaal dossier. Bij de aanvraag van je verzekering ontvang je per e-mail een uitnodiging voor je digitaal dossier. In deze e-mail zit een link waarmee je een persoonlijk wachtwoord kiest en je jouw digitaal dossier activeert. Na activatie log je in met je e-mailadres en persoonlijke wachtwoord.

Help! Ik heb geen e-mail ontvangen

Dat is vervelend! Neem dan contact met ons op via onze chat of stuur een mail naar klantenservice@verzekeruzelf.nl. We controleren je gegevens en sturen je een nieuwe activatiemail.