Ruitschade hoef je niet te melden in je digitaal dossier. Ben je verzekerd voor ruitschade? Via Glasgarant mag je de schade direct (laten) herstellen. Volg hiervoor de volgende stappen:

• Kijk op de website van Glasgarant.
  • Ga naar “Zoek bedrijven” en vul je postcode in.
  • Klik op “Zoeken”. Je krijgt nu een lijst met de dichtstbijzijnde herstellers.
  • Maak een afspraak en je autoruit wordt professioneel vervangen of gerepareerd.

Let op! Ruitschade aan je auto heeft géén gevolgen voor je schadevrije jaren en bonus-/maluskorting (ook wel no-claimkorting).