Het eigen risico van de autoverzekering staat op het polisblad en in de polisvoorwaarden.

Al klant bij Verzekeruzelf?

Dan vind je de voorwaarden van je verzekering via deze stappen:

• Ga naar je digitaal dossier en log in met je e-mailadres en wachtwoord.
  • Klik onder het kopje "Verzekeringen" op de autoverzekering.
  • Je zit nu in de verzekeringsgegevens van uw autoverzekering. Onder aan de pagina onder het kopje "Documenten" vind je alle documenten, waaronder het polisblad en de polisvoorwaarden.
  • Klik op het document dat je wilt inzien om je eigen risico te bekijken.

Naar mijn dossier »

Nog geen klant bij Verzekeruzelf?

Dan vind je de polisvoorwaarden onderaan de pagina van de autoverzekering onder het kopje "Documenten".

Naar de autoverzekering »